AZ Maria Middelares & AZ Sint-Vincentius Deinze, waarom samen verder? Lees het hier.

Onthaalmoment + registratie stage

Onthaalmoment + registratie stage

Ben je student, stagiair of stagebegeleider en kom je binnenkort stage lopen in ons ziekenhuis?

Dan voorzien wij een onthaalmoment voor jou. Tijdens dit moment krijg je heel wat praktische info mee, kan je vragen stellen en krijg je een rondleiding doorheen het ziekenhuis. Het volgen van een onthaalmoment is verplicht voor aanvang van jouw eerste stage in AZ Sint-Vincentius Deinze.

Registreer jouw inschrijving ruim op voorhand (idealiter van zodra je jouw data en stageplaats kent) via onderstaande link. Alle onthaalmomenten van het volledige academiejaar vind je hier terug. Onthaalmomenten vinden plaats op donderdagavond, op enkele uitzonderingen na (hou hier rekening mee!). In de vakantie gaan de onthaalmomenten door tijdens de schooluren.

Kom je voor een tweede, derde, vierde keer stage lopen in ons ziekenhuis en heb je het onthaalmoment reeds gevolgd? Registreer je dan voor élke stage opnieuw via onderstaande knop en duid aan dat je het onthaalmoment reeds hebt gevolgd.

Uiteraard ben je wel welkom om het onthaalmoment nog eens te volgen ter opfrissing, maar dit is niet verplicht. Vervolgens gaan wij voor jou aan de slag. We bereiden jouw stage administratief voor, heractiveren jouw badge en voorzien eventuele nieuwe logins, e-learnings ed.

Opgelet: Je kan pas op stage wanneer je administratief in orde bent, een onthaalmoment hebt gevolgd, de e-learnings hebt doorlopen én in het bezit bent van een persoonlijke badge. Elke maandagavond worden de inschrijvingen afgesloten voor het onthaalmoment van de lopende week. Schrijf je nadien in, dan kan je het eerstvolgende onthaalmoment meevolgen en kan je pas na dat onthaalmoment starten met jouw stage.

Voor eventuele vragen kan je contact opnemen via studenten@azstvdeinze.be. Ook buitenlandse stagiairs/studenten schrijven zich in via dit e-mailadres.

Dienstgebonden stagegids

Dienstgebonden stagegids

Per dienst is er een stagegids beschikbaar. De stagegids is een informatiebundel bedoeld als een eerste kennismaking met je afdeling/dienst. Je vindt er heel wat informatie in terug: contactgegevens, mogelijke leerdoelen, veel voorkomende ziektebeelden enzovoort. Neem deze door voor aanvang van je stage.


Werkpostfiches

Werkpostfiches

Bekijk ook even de werkpostfiche en risicofactoren van de afdeling waar je stage zal lopen.
Een persoonlijk ondertekende werkpostfiche van jouw stageafdeling is een strikte voorwaarde om de stage te kunnen aanvatten in ons ziekenhuis. Je bewaart jouw werkpostfiche in jouw stagebundel/map en moet dit ten allen tijde kunnen voorleggen. Gerichte controles op aanwezigheid van het document zijn voorzien. Bij afwezigheid van dit document wordt de stage onmiddellijk beëindigd.

Badges en dosimeters

Badges en dosimeters

Stagiairs/studenten hebben een badge nodig voor identificatie, toegang tot bepaalde delen van het ziekenhuis en/of IT-toepassingen. De badgeregeling gebeurt tijdens het onthaalmoment voor studenten. Hou je badge gedurende jouw volledige studententijd persoonlijk bij. Na iedere stageperiode wordt deze gedeactiveerd. Bij een nieuwe stageperiode kan je deze opnieuw laten activeren door je te registreren via het onthaalmoment (zie boven).

Een dosimeter is vereist indien je stage loopt op spoed, het operatiekwartier of de dienst medische beeldvorming (radiologie).
Vraag dit aan via onderstaande knop.