AZ Maria Middelares & AZ Sint-Vincentius Deinze, waarom samen verder? Lees het hier.

Je bent (of wordt dit jaar) 18 jaar of ouder en je wil graag verder studeren in de richting van de gezondheidszorg, maar twijfelt nog? Je wil echt weten hoe het er in een ziekenhuis aan toegaat? Dan is een inleefmoment in AZ Sint-Vincentius Deinze echt iets voor jou! Binnen de kortste keren weet je perfect welke richting jij uit wil.

Tijdens twee dagen kan je de sfeer opsnuiven van het echte werkveld. Samen met onze medewerkers ontdek je de wereld van het ziekenhuis. Schrijf je in op een gratis inleefmoment met onderstaand inschrijvingsformulier. Houd rekening met een tussentijd van een tweetal weken tussen de aanvraag en de toewijzing. Let op: een inleefmoment op een kritieke dienst (intensieve zorg, spoedgevallen, operatiekwartier) is niet mogelijk.

Omwille van talrijke reguliere stage-aanvragen in het kader van beroepsopleidingen biedt het ziekenhuis geen mogelijkheden voor sociale stages en bezinningsdagen.

Wens je het ziekenhuis te bezoeken in het kader van een opleiding/studierichting? Dan kan je een aanvraag doen voor een studiebezoek in ons ziekenhuis. Doe hieronder je aanvraag.

Stageplaats aanvragen

In functie van aanmaken badge.

Bij voorkeur het e-mail adres van je school.

Afdeling of medische discipline

Je ontvangt een bevestigingsmail nadat je dit formulier succesvol hebt verstuurd. Bekijk ook zeker de spam-folder in je inbox.