Stage-aanvraag

Stage-aanvraag

Stages brengen je als student al vroeg in aanraking met het beroepsleven. Je proeft van de dagelijkse realiteit van de job en je krijgt de kans om specifieke vaardigheden en attitudes aan te leren.

In AZ Sint-Vincentius Deinze zijn er heel wat stagemogelijkheden op diverse diensten en voor mensen met een uiteenlopende achtergrond.

Jaarlijks bieden we een 350-tal stageplaatsen aan voor verpleegkundigen, paramedici, artsen in opleiding, medewerkers van logistieke en ondersteunende diensten, enzovoort. Ons ziekenhuis heeft dan ook stageovereenkomsten met verschillende universiteiten, hogescholen en secundaire scholen.

Het ziekenhuis biedt ook mogelijkheden voor sociale stages en bezinningsdagen.

Aanvraagprocedure

Aanvraagprocedure

Check vooraf bij je universiteit/school of er met ons ziekenhuis een overeenkomst bestaat. Indien er al een samenwerkingsovereenkomst bestaat, gebeurt de stageaanvraag vanuit het opleidingsinstituut. Indien er geen samenwerkingsakkoord bestaat, moet je via onderstaand aanvraagformulier je stageplaats aanvragen.

M.a.w. indien je stageplaats en periode reeds bevestigd werd door je school, moet je geen stageplaats meer aanvragen via onderstaande procedure. Je dient je wel nog in te schrijven voor het onthaalmoment.

Stageplaats aanvragen

Een stageplaats (enkel als je stageplaats nog niet is bevestigd door het opleidingsinstituut), inleefmoment, studiebezoek ... kan je aanvragen via onderstaand formulier.

In functie van aanmaken badge.

Bij voorkeur het e-mail adres van je school.

Afdeling of medische discipline

Je ontvangt een bevestigingsmail nadat je dit formulier succesvol hebt verstuurd. Bekijk ook zeker de spam-folder in je inbox.