Onthaalmoment

Onthaalmoment

Vooraleer je op stage kan gaan, moet je een verplicht “Onthaalmoment voor stagiairs/studenten” volgen. Tijdens dit onthaalmoment worden een aantal praktische aspecten van jouw stage geregeld en word je rondgeleid in het ziekenhuis.

Dit onthaalmoment gaat door op donderdagavond (telkens in de week voor aanvang van de stage) van 17 tot 18 uur. Indien je in het verleden al een onthaalmoment hebt bijgewoond, moet je niet meer langskomen maar is inschrijven via onderstaande formulier noodzakelijk voor de activatie van je badge en account.

Vooraf inschrijven is verplicht.

Tijdens dit moment maak je kennis met AZ Sint-Vincentius Deinze en kan je vragen stellen over de praktische kant van je stage.

LET WEL: Je kan pas op stage wanneer je de e-learning hebt doorlopen, administratief in orde bent, een onthaalmoment hebt gevolgd én in het bezit bent van een persoonlijke badge.

Elke maandagavond worden de inschrijvingen afgesloten voor het onthaalmoment van de lopende week. Schrijf je nadien in, dan kan je het onthaalmoment meevolgen maar zal je moeten terugkomen om je badge op te halen en kan je pas op dinsdag starten met je stage (i.p.v. op maandag).

Dienstgebonden informatiebrochures

Dienstgebonden informatiebrochures

Per dienst is er een informatiebrochure beschikbaar. Je vindt er heel wat informatie in terug: contactgegevens, mogelijke leerdoelen, veel voorkomende ziektebeelden … enzovoort.

De informatiebrochure is bedoeld als een eerste kennismaking met je afdeling/dienst. Neem deze door voor de aanvang van je stage.

Werkpostfiches

Werkpostfiches

Neem zeker kennis ook kennis van de werkpostfiche en risicofactoren van de afdeling waar je stage zal lopen.

Een persoonlijk ondertekende werkpostfiche van jouw stageafdeling is een strikte voorwaarde om de stage te kunnen aanvatten in ons ziekenhuis. Je bewaart jouw werkpostfiche in jouw stagebundel/map en moet dit te allen tijde kunnen voorleggen. Gerichte controles op aanwezigheid van het document zijn voorzien. Bij afwezigheid van dit document wordt de stage onmiddellijk beëindigd.

Badges en dosimeters

Badges en dosimeters

Stagiairs/studenten hebben een badge nodig voor identificatie, toegang tot bepaalde delen van het ziekenhuis en/of IT-toepassingen. De badgeregeling gebeurt tijdens het onthaalmoment voor studenten.

Een dosimeter is vereist indien je stage loopt op het operatiekwartier of de dienst radiologie.

Voor een rechtstreekse aanvraag van een dosimeter, moet je een formulier invullen.