AZ Maria Middelares & AZ Sint-Vincentius Deinze, waarom samen verder? Lees het hier.

Internet / wifi

Internet / wifi

Je kan het wifinetwerk van het ziekenhuis gebruiken door in te loggen via ZKH-guest.

Bellen vanop je kamer

Bellen vanop je kamer

Opgelet!

De kosten voor het gebruik van het telefoontoestel op je kamer zijn hoger dan de gebruikelijke telefoontarieven (abonnementskosten worden ook verrekend).

Je kan gerust je persoonlijke gsm gebruiken om te telefoneren (behalve op het operatiekwartier, intensieve zorg en de neonatale afdeling).

Gebruik je liever een vast toestel, dan kan dat uiteraard. Enkel op materniteit en in het dagziekenhuis is dit niet meer mogelijk. Voor uitgaande gesprekken kan je het onthaal bereiken via het nummer 11.

Post, bloemen en andere attenties die via het onthaal in het ziekenhuis aankomen, worden zo snel mogelijk bezorgd op je kamer. Indien nodig kunnen we je brieven versturen.

Elke morgen zijn aan het onthaal kranten te koop (bij voorkeur cash betalen).

Kapper en pedicure

Kapper en pedicure

Je kan een beroep doen op een kapper of pedicure tijdens je verblijf in ons ziekenhuis. Een afspraak maken kan door een verpleegkundige aan te spreken. De kosten worden meteen cash betaald aan de dienstverlener.

Radio en tv

Radio en tv

Het ziekenhuis beschikt over digitale televisie met een ruim aanbod aan kanalen. Via de afstandsbediening kan je wisselen tussen de kanalen.

De radio kan je bedienen met het kameroproepsysteem, maar het aantal kanalen is beperkt. Via het televisietoestel kan je bijkomende digitale radiokanalen kiezen.

Vrijwilliger Sonja voorziet onze patiënten al meer dan 13 jaar wekelijks van (ont)spannende lectuur.

Bibliotheek

Bibliotheek

Vrijwilligers van het Rode Kruis zorgen voor de boekenbedeling.

Stille ruimte

Stille ruimte

In de stille ruimte op de tweede verdieping kan je terecht voor een moment van stilte, meditatie of gebed. De stille ruimte is overdag steeds toegankelijk.

Meer informatie vind je bij de pastorale dienst.