AZ Sint-Vincentius Deinze sloeg de handen in elkaar met AZ Maria Middelares, voor de oprichting van het medisch centrum Aalter, een ziekenhuisoverschrijdende samenwerking die kadert binnen depersonele unie. Patiënten kunnen er terecht voor een professioneel en ruim zorgaanbod dichter bij huis. Het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, met de fiets, te voet, of met de auto.

Het Medisch Centrum bevindt zich in nieuwbouw White Corner, Brouwerijstraat 36 in Aalter.

AZ Sint-Vincentius Deinze brengt de zorg voor onze patiënten dichter bij huis in het medisch centrum van Aalter, in nauw overleg met de huisartsen en andere zorgpartners uit de regio.

Afspraak maken?

Afspraak maken?

Wil je weten wie van de artsen van AZ Sint-Vincentius Deinze werkt in Aalter? Op de artsenpagina kan je filteren op locatie.

Met de fiets

Met de fiets

Er is een fietsparking ter hoogte van Hotel Orchidee.

Met het openbaar vervoer

Met het openbaar vervoer

Neem de trein via station Aalter, of bus 64 (Aalter Markt – Eeklo Station) of 87 (Maldegem – Aalter – Deinze Station) met halte in Aalter Europalaan.

Met de auto

Met de auto

Via de E40, afrit Aalter. Opgelet, er zijn momenteel werken op de E40 in Aalter. Voor meer info klik hier. Er is een grote parking vlakbij: parking Aard, en iets verderop parking Sint-Cornelis. Hier kan je drie uur gratis parkeren met parkeerschijf.

Let op: de parking is niet toegankelijk op woensdagvoormiddag wegens marktdag. In dat geval kan je gratis parkeren rond het gemeentehuis van Aalter.

Folder

Folder

Ontdek in de folder hieronder onder andere welke specialismen hun diensten verlenen in het Medisch Centrum.

Vragen?

Vragen?

Heb je vragen of een opmerking? Neem dan telefonisch contact op met het onthaal van Aalter - Medisch Centrum.