AZ Maria Middelares & AZ Sint-Vincentius Deinze, waarom samen verder? Lees het hier.

Patiëntenfacturen digitaal ontvangen en betalen

Patiënten van AZ Sint-Vincentius Deinze kunnen hun ziekenhuisfactuur elektronisch ontvangen en betalen, indien het ziekenhuis over het e-mailadres van de patiënt beschikt. Het ziekenhuis verstuurt minstens 5 000 facturen per maand digitaal.

Duurzaam via e-mail

Dit jaar startte ons ziekenhuis met het elektronisch versturen van facturen naar patiënten. Dat betekent dat de patiënt zijn factuur op een veel duurzamere manier, via e-mail in plaats van op papier, ontvangt.

Gebruiksvriendelijk

Voor de patiënt is het mogelijk om de factuur meteen te betalen via een betaalknop. Hij wordt dan automatisch doorverwezen naar zijn bankapplicatie of naar Payconiq.

Betrouwbaar

We begrijpen dat je wil nagaan of deze e-mail betrouwbaar is. In de disclaimer (onderaan de e-mail) lees hoe je de authenticiteit van dit bericht kan nagaan. Klik op 'Bekijk via deze pagina hoe je de autheniciteit van onze e-mails kan controleren' om de volgende tips te raadplegen:

  • Alle (betaal)links in onze e-mails komen uit op onze website. Deze links beginnen altijd met https://transactions.azstvdeinze.be.
  • Het verkeer op onze webpagina's is versleuteld. Een versleutelde webpagina begint met 'https://' en niet met 'http://'.
  • We hebben deze e-mail verzonden aan jouw e-mailadres. Een kopie van de e-mail vind je onderaan het bericht.
  • Als je een verdachte e-mail ontvangen hebt, kan je dit melden aan facturatie@azstvdeinze.be.

Contact

Bij vragen of voor meer informatie over de kosten van je verblijf en/of over je ziekenhuisfactuur kan je van maandag tot en met vrijdag van 9 uur tot 12 uur en van 13 uur tot 14 uur terecht bij de dienst facturatie.

Indien de factuur onverwacht hoog zou uitvallen en je ervaart betalingsmoeilijkheden, kan je steeds terecht bij de sociale dienst van het ziekenhuis of de boekhouding.