Koffiekopjes ten voordele van Kasongo-Lunda

AZ Sint-Vincentius Deinze heeft sinds 2005 een partnerschap met de Congolese gezondheidszone Kasongo-Lunda. Een toevallige ontmoeting tussen onze hoofdvroedvrouw Sabine Van de Vyver, één van de bezielers van het Ziekenhuis voor Ziekenhuis-project, en helen b mondde uit in een fijne en creatieve samenwerking ten voordele van Kasongo-Lunda.

“We maakten een ontwerp dat de solidariteit tussen AZ Sint-Vincentius Deinze en het ziekenhuis in Kasongo-Lunda weerspiegelt, met een knipoog naar moeder- en kindzorg.”

Sabine Van de Vyver

Wil jij de projecten van ons partnerziekenhuis in Kasongo-Lunda mee ondersteunen? Dat kan door een of meerdere kopjes aan te kopen (14 euro per stuk).

Wegens groot succes enkele praktische afspraken om de verkoop van onze kopjes vlotter én coronaproof te laten verlopen.

Voor externen (patiënten, bezoekers en mensen die Kasongo-Lunda een warm hart toedragen)

  • Er is elke week op woensdag een afhaalmoment voorzien tussen 9 en 12 uur ter hoogte van de polikliniek gynaecologie (gelijkvloerse verdieping).
    • Je kan de bestelde kopjes ophalen en cash afrekenen of via een overschrijving betalen op BE23 0011 8727 9491
    • Je kan er kopjes aankopen, ook als die nog niet eerder besteld waren.
  • Ook bij Zuskus (Tolpoortstraat 22, Deinze) kan je de kopjes aankopen ten voordele van ons project.

Toekomstige ouders en artsen/medewerkers van het ziekenhuis

Toekomstige ouders die binnenkort langskomen op onze materniteit kunnen (een) kopje(s) aankopen via de materniteit. Ook eigen artsen en medewerkers kunnen gewoon langsgaan op de materniteit. Reserveer jouw kopje via sabine.van.de.vyver@azstvdeinze.be. Betalen kan bij voorkeur contactloos of via een overschrijving op BE 23 0011 8727 9491.

Bedankt voor jullie warme hart!