AZ Maria Middelares & AZ Sint-Vincentius Deinze, waarom samen verder? Lees het hier.

HypnoBirthing

Gynaecologie
woensdag, 10 januari, 2024

HypnoBirthing is een complete zwangerschapscursus die focust op ademhalingstechnieken, ontspanningsoefeningen en visualisaties om je maximaal voor te bereiden op je bevalling. Het doel is om je lichaam de ontspanning zó eigen te maken dat het tijdens de geboorte als het ware vanzelf gaat, om vertrouwen te krijgen in je eigen lichaam en om je bewust voor te bereiden op de geboorte van je baby. Meer info vind je hier.

Voor wie?

Voor wie?

Deze lessenreeks is bedoeld voor zwangere koppels. Ook de partner is welkom. We raden aan de lessenreeks te starten tussen week 20 en week 32 van de zwangerschap.

Praktisch

Praktisch

Een lessenreeks omvat 5 sessies, telkens van 19 tot 21.30 uur (max. 5 koppels per lessenreek). De lessenreeks gaat door in AZ Sint-Vincentius Deinze. Volg route 79 vanaf de hoofdingang tot op je bestemming.

  • Lessenreeks 1: woensdag 10 januari - 17 januari - 24 januari - 31 januari - 7 februari 2024
  • Lessenreeks 2: woensdag 21 februari - 28 februari - 6 maart - 13 maart - 20 maart 2024

Kostprijs

Kostprijs

Deelnemen aan een lessenreeks (5 sessies) kost 300 euro, inclusief het HypnoBirthing boek 'Mongan Methode, handouts, affirmaties' en HypnoBirthing MP3’s.

Inschrijven

Inschrijven

Schrijf je in via onderstaand formulier.

Je ontvangt een bevestigingsmail nadat je dit formulier succesvol hebt verstuurd. Bekijk ook zeker de spam-folder in je inbox.