Openingsuren

Het restaurant is op weekdagen toegankelijk van 9 tot 11.30 en van 13.30 tot 18 uur.

In het weekend is dat doorlopend van 10.30 tot 18 uur.

Keuze

We zorgen voor kwaliteitsvolle, gezonde en seizoensgebonden voeding.

De maaltijdkeuze is een gezonde mengeling rekening houdend met de seizoenen en de hygiënische bereidingseisen van een grootkeuken.

Op de menukaart vind je onder meer:

  • warme dagschotel (enkel tussen 11.30 en 13.30 uur)
  • saladebar (enkel tussen 11.30 en 13.30 uur)
  • soep
  • variatie van koude schotels
  • croque monsieur, spaghetti, lasagne
  • variatie van belegde broodjes
  • variatie van desserts en vers fruit

De menukaart vind je aan de ingang van het restaurant.

Prijzen

Bezoekers betalen 3 euro per ontbijt, 12 euro voor een middagmaal en 4 euro voor een avondmaal.

Locatie

Het restaurant bevindt zich op de vierde verdieping.