Wij heten je van harte welkom als bezoeker in ons ziekenhuis!

Je zal ongetwijfeld zo snel mogelijk je dierbare, familielid, vriend of kennis willen bezoeken. Omdat de patiënt zowel voor jou als voor ons centraal staat, vragen wij je om enkele afspraken te respecteren.

Bezoekuren

Door het coronavirus gelden strikte richtlijnen voor bezoekers. Je vindt hier de huidige regeling. We vragen je deze strikt te respecteren.

Wil je graag een vriend of familielid komen bezoeken in ons ziekenhuis? Je bent elke namiddag welkom tussen 14 en 20 uur. Op woensdag- en zondagvoormiddag kan je je dierbare ook van 10 tot 12 uur een bezoekje brengen. In samenspraak met de hoofdverpleegkundige van de dienst kunnen afwijkingen in het uurrooster voor bezoekers toegestaan worden.

Houd er rekening mee dat een aantal diensten een andere uurregeling hanteren:

Intensieve zorgen

De dienst intensieve zorgen verwelkomt bezoekers elke dag van:

  • 11.30 tot 12 uur
  • 14.45 tot 15.15 uur
  • 19.00 tot 19.30 uur.

Ten gevolge van de specificiteit van de dienst beperkt het bezoek zich tot enkele minuten. Daarnaast is het bezoek beperkt tot maximum twee personen. Kinderen jonger dan 12 jaar zijn niet toegelaten.

Materniteit

De echtgenoot of partner is dag en nacht welkom op de kraamafdeling.

De materniteit is 24/24 uur telefonisch bereikbaar: 09 387 72 50.

De hoofdverpleegkundige is meestal aanwezig van 7.30 tot 12 uur en van 13.30 tot 16.30 uur. Je kan steeds op hem/haar een beroep doen, eventueel ook buiten deze uren. Gelieve dan een afspraak te maken.

Pediatrie

De afdeling pediatrie verwelkomt bezoekers elke namiddag van 14 tot 20 uur.

De ouders van de kinderen zijn op elk moment van de dag welkom.

Bij jonggeborenen worden enkel de ouders toegelaten. Bij grote kinderen zijn zowel familieleden, vrienden als kennissen welkom.