Ik zoek een specialist/arts


Ik zoek een specialiteit/dienst


   
 
 
   
 

Artsen
 
Wil u meer informatie over het medisch korps van het Sint-Vincentius Ziekenhuis Deinze dan vindt u hier een overzicht van al onze specialisten en artsen.
U kan ofwel via de naam ofwel via het vakgebied snel de juiste arts terugvinden.
 
Per arts is een informatiefiche opgesteld, zodat u onmiddellijk een praktisch overzicht heeft over de uurregelingen voor de raadpleging, de juiste lokatie binnen het ziekenhuis en het (indien aanwezig) rechtstreekse telefoonnummer.
 
Sommige artsen werken in associatie. U vindt dan ook een introductiefiche die de specifieke afspraken van die associatie nader toelicht.
En omdat het Sint-Vincentiusziekenhuis voor sommige disciplines met meerdere specialisten samenwerkt, zijn de artsen gegroepeerd en visueel met tabbladen onmiddellijk beschikbaar.
 
Wanneer u via de zoekfunctie een keuze maakt in de lijst van specialiteiten of diensten, dan worden de desbetreffende artsen ook onmiddellijk zichtbaar.
 
Heeft u vragen of moeilijkheden om deze zoekfunctie te bedienen? Aarzel niet en contacteer onze webmaster via telefoon op 09 387 71 11 of via mail op webmaster@azstvdeinze.be.