Patiënt
Als patiënt kan u reeds voor sommige disciplines een online afspraak maken:

 

• Cardiologie
• Gastro-enterologie
• Gynaecologie
• Neus-, Keel- en Oorziekten

• Oftalmologie
• Orthopedie 
• Pediatrie
• Plastische heelkunde

 
Klik hier  om online een afspraak te maken.
 
Als patiënt staat u centraal in het Sint-Vincentiusziekenhuis Deinze.
 
Op de volgende webpagina's vindt u heel wat uitleg over hoe u vlot uw opname kan voorbereiden en laten verlopen.
Bovendien kan u onze onthaalbrochure ook downloaden. U krijgt vanaf de opname een gedrukt exemplaar, maar het is raadzaam vooraf de informatie reeds door te nemen.
 
Ook voor uw familie of vrienden die u als bezoeker tijdens uw verblijf zeker zullen bezoeken zijn bepaalde afspraken echt wel belangrijk. Wanneer u klikt op Bezoeker, dan vindt u onder die webpagina verschillende weetjes en tips. Kijk er even naar!
 
We hebben de patiënteninformatie samengevat per dienst. In de linkerkolom vindt u gedetailleerde informatie. Elk van deze diensten beschikt over een eigen folder. Ook deze kan u gerust downloaden. Zoekt u een arts of specialist, klik dan op de knop Artsen. Hier kan u via een eenvoudig selectiemechanisme alle informatie over arts of dienst terugvinden.
 
En tenslotte is er voor de kinderen een heus boekje uitgewerkt. De opname van een kindje in het ziekenhuis luidt immers een heel delicate periode in. Daarom willen wij dat het kindje zich thuisvoelt in het ziekenhuis. Op heel wat plaatsen doorheen de afdelingen zijn figuurtjes aangebracht uit het kinderboekje, bedoeld om het kind vertrouwd te maken met de verschillende diensten en specialiteiten van het ziekenhuis.
 
Het ziekenhuis houdt kwaliteit voor de zorg hoog in het vaandel. Wij zouden graag uw mening kennen over uw verblijf in het ziekenhuis. Op het evaluatieformulier kan u zowel uw prettige als onprettige ervaringen kwijt. Bent u niet tevreden over de zorg en heeft u klachten aarzel dan niet één van onze medewerkers of de artsen hierover aan te spreken.  Zij zullen alles in het werk stellen om aan uw verwachtingen tegemoet te komen. Vindt u bij hen geen gehoor? Wilt u uw klacht liever bespreken met iemand die niet betrokken is ? Dan kan u met uw klachten ook steeds terecht bij de directie of de ombudsdienst.
 
Het team van het Sint-Vincentiusziekenhuis wenst u een goed herstel!
 
Hier kan u de onthaalbrochure downloaden (PDF, 840 KB).
Hier kan u het uurrooster raadplegingen polikliniek downloaden (PDF, 118 KB).
Hier vindt u een snellink naar Totaalzorg.