Verpleegkundige Mobiele Equipe OK/IZ/Spoed
 
Als autonoom streekziekenhuis (170 bedden) wil het Sint-Vincentiusziekenhuis Deinze kwalitatief hoogstaande basiszorgen aanbieden. De kracht van de kleinschaligheid laat aandacht voor de patiënt als individu toe. Onze voortdurende inspanningen om de kwaliteit van de zorg te verbeteren worden beloond met een steeds verdere groei van het aantal patiënten. Meer informatie over ons ziekenhuis vind je op onze website: www.azstvdeinze.be.
Momenteel zijn wij op zoek naar :
 
Verpleegkundigen voor de Mobiele Equipe Spoed/Intensieve zorgen/operatiekwartier

TAKEN
Als verpleegkundige binnen de Mobiele Equipe wordt u opgeleid op de diensten spoed, intensieve zorgen en het operatiekwartier. Daarna vervangt u afwezige verpleegkundigen op deze afdelingen maar roteert u ook binnen deze drie afdelingen om de voeling met deze diensten te behouden.
 
PROFIEL
U bent bachelor in de verpleegkunde en heeft de banaba Spoed/Intensieve zorgen gevolgd
OF
U bent bachelor in de verpleegkunde en u bent bereid om werken en studeren te combineren.
 
CONCREET
Arbeidsregime: voltijds (of 80% tijdens de opleidingsmaanden)
Startdatum: asap
Bijkomende inlichtingen kunnen bekomen worden bij Mw. Frieda Ghekiere of Mw. Ilse Vermoesen op het nummer  09 387 71 11.
Geïnteresseerden sturen hun sollicitatiebrief met CV en pasfoto naar Sint-Vincentiusziekenhuis, Schutterijstraat 34 te 9800 Deinze t.a.v. de personeelsdienst of mailen naar personeelsdienst@azstvdeinze.be.
 
 
Voor meer informatie over werken of werken en studeren klik hier
 
 
Geïnteresseerden dienen schriftelijk hun kandidatuur in bij F. Ghekiere of via de personeelsdienst: personeelsdienst@azstvdeinze.be.
 
Terug