Hulp-kok
In functie van de continuïteit van het Sint-Vincentiusziekenhuis
 zijn wij momenteel op zoek naar een

 

HULP-KOK (M/V) 

 

 
TAAKBESCHRIJVING
Als kok in de grootkeuken van ons ziekenhuis sta je in voor het bereiden van de warme maaltijden, het bijsturen van de medewerkers in de keuken, bewaken van de portionering van de maaltijden, ontvangen en stockeren van leveringen, enz.
  - Dagelijkse opvolging en ondersteuning van het basispersoneel op de werkvloer
  - Materiaalopleiding en toezicht op correct gebruik van materiaal op de werkvloer
  - Plaatsen van de externe bestellingen
  - Kwaliteitsbewaking van de grondstoffen en van afgewerkte producten
  - Opvolgen stockbeheer en opvolgen marktaanbod van de producten
  - Algemene kwaliteitscontrole
  - Implementatie en toepassen van de HACCP normeringen
 
PROFIEL
  - Stressbestendig  zijn
  - U kan zich flexibel opstellen
  - U heeft verantwoordelijkheidszin en u kan organiseren
  - U kan kwaliteitsbewust en hygiënebewust werken
  - U hebt kennis van de actuele HACCP wetgeving, allergenenwetgeving en dieetkeuken
  - In het bezit zijn van het diploma kok
  - Communicatief sterke persoon, situationeel leiderschap kunnen toepassen, sturende en corrigerende houding aannemen waar nodig
 
ALGEMENE INLICHTINGEN
  - Voltijds (1 op 2 weekends)
  - Toepassing van ziekenhuisbarema's, fietsvergoeding en gunstige prijzen in de cafetaria.
  Bijkomende inlichtingen kunnen bekomen worden bij  Sophie Vuylsteke, departementsverantwoordelijke hoteldiensten (09/387.74.41).
  - Geïnteresseerden sturen hun sollicitatiebrief met CV en pasfoto naar Sint-Vincentiusziekenhuis, Schutterijstraat 34 te 9800 Deinze t.a.v. Sophie Vuylsteke of mailen naar sophie.vuylsteke@azstvdeinze.be én naar de personeelsdienst personeelsdienst@azstvdeinze.be